Project

General

Profile

Misc #3553

Updated by jeremyevans0 (Jeremy Evans) 3 months ago

=begin

Hi all,
I've installed Redmine 0.9.5 on Windows and I get an error when executing the following command:

C:\Ruby187\bin>rake -f "c:\Program Files\redmine-0.9.5\Rakefile" redmine:email:receive_imap RAILS_ENV="production" host=imap.google.com username=redmine@xxxxxxxxxx.ca password=xxxxxxxx ssl=SSL port=993 --trace

Result

(in C:/Ruby187/bin)
Invoke redmine:email:receive_imap (first_time)
Invoke environment (first_time)
Execute environment
Execute redmine:email:receive_imap
rake aborted!
getaddrinfo: The storage control blocks were destroyed.
C:/Ruby187/lib/ruby/1.8/net/imap.rb:888:in `initialize'
C:/Ruby187/lib/ruby/1.8/net/imap.rb:888:in `open'
C:/Ruby187/lib/ruby/1.8/net/imap.rb:888:in `initialize'
c:/Program Files/redmine-0.9.5/lib/redmine/imap.rb:29:in `new'
c:/Program Files/redmine-0.9.5/lib/redmine/imap.rb:29:in `check'
c:/Program Files/redmine-0.9.5/lib/tasks/email.rake:133
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:636:in `call'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:636:in `execute'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:631:in `each'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:631:in `execute'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:597:in `invoke_with_cal
l_chain'
C:/Ruby187/lib/ruby/1.8/monitor.rb:242:in `synchronize'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:590:in `invoke_with_cal
l_chain'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:583:in `invoke'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2051:in `invoke_task'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2029:in `top_level'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2029:in `each'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2029:in `top_level'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2068:in `standard_excep
tion_handling'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2023:in `top_level'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2001:in `run'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:2068:in `standard_excep
tion_handling'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/lib/rake.rb:1998:in `run'
C:/Ruby187/lib/ruby/gems/1.8/gems/rake-0.8.7/bin/rake:31
C:/Ruby187/bin/rake:19:in `load'
C:/Ruby187/bin/rake:19

Some research has pointed to a problem with "windows ruby not being able to handle IPv6"

I logged an issue at Redmine issuelog and they pointed me here.

Any idea / suggestions on how to address this issue?

Thanks

Leonardo

=end

Back