Jon Forums

  • Registered on: 08/25/2009
  • Last connection: 01/14/2014

Activity

Reported issues: 56

01/14/2014

04:35 AM ruby-trunk Bug #9407: bigdecimal 1.2.4 install fail because missing ruby/util.h macro
With no patch to util.h, bigdecimal 1.2.4 installs ok on 64bit linux in both 2.0.0 and 2.1.1
jon@ubusvr64:~$ u...
04:32 AM ruby-trunk Bug #9406: bigdecimal 1.2.4 install fail because missing ruby/util.h macro
With no patch to util.h, bigdecimal 1.2.4 installs ok on 64bit linux in both 2.0.0 and 2.1.1
jon@ubusvr64:~$ u...
03:46 AM ruby-trunk Bug #9407 (Closed): bigdecimal 1.2.4 install fail because missing ruby/util.h macro
2.1.1 ruby/util.h is missing this trunk macro
http://paste.ubuntu.com/6748376/
which causes this failure
htt...
03:42 AM ruby-trunk Bug #9406 (Closed): bigdecimal 1.2.4 install fail because missing ruby/util.h macro
2.0.0 ruby/util.h is missing this trunk macro
http://paste.ubuntu.com/6748376/
which causes this failure
htt...

12/15/2013

01:50 AM ruby-trunk Bug #9124: TestSocket errors in test-all on Arch 64-bit
normalperson (Eric Wong) wrote:
> Eric Wong <normalperson@yhbt.net> wrote:
> > Eric Wong <normalperson@yhbt.net> w...

12/04/2013

09:49 AM ruby-trunk Bug #9124: TestSocket errors in test-all on Arch 64-bit
After updating Ubuntu Server 13.10 with linux-image-3.11.0-14-generic I see the same error with Arch.
The behavior...

11/29/2013

04:55 AM ruby-trunk Bug #9124: TestSocket errors in test-all on Arch 64-bit
normalperson (Eric Wong) wrote:
> Linux patch to fix this:
> http://mid.gmane.org/20131127124021.GA2025@elgon.moun...

11/23/2013

10:41 AM ruby-trunk Bug #9124: TestSocket errors in test-all on Arch 64-bit
No failure on 64bit ubuntu server 13.10 with glibc 2.17 and gcc 4.8.1. Failure only on arch 64bit with glibc 2.18 and...

11/21/2013

02:00 AM Backport200 Backport #9131 (Closed): r43732 commit miss of version.h update
The r43732 commit should have included an update to version.h for RUBY_PATCHLEVEL.
http://bugs.ruby-lang.org/proje...

11/19/2013

06:44 AM ruby-trunk Bug #9124 (Third Party's Issue): TestSocket errors in test-all on Arch 64-bit
My system misconfiguration or MRI bug?...

Also available in: Atom