Bug #5111

test/rubygems/test_gem_installer.rb reports a failure on windows

Added by Usaku NAKAMURA over 2 years ago. Updated over 2 years ago.

[ruby-core:38574]
Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:Luis Lavena
Category:lib
Target version:1.9.3
ruby -v:ruby 1.9.4dev (2011-07-28 trunk 32722) [x64-mswin64_100] Backport:

Description

=begin
I guess the test is wrong on Windows.

1) Failure:
testgeneratebinbindirwithuserinstallwarning(TestGemInstaller) [C:/Users/usa/ruby/test/rubygems/testgem_installer.rb:225]:
--- expected
+++ actual
@@ -1 +1,3 @@
-""
+"WARNING: You don't have /usr/bin in your PATH,
+\t gem executables will not run.
+"
=end

Associated revisions

Revision 32804
Added by Luis Lavena over 2 years ago

Correct RubyGems bin check on Windows. Bug #5111

History

#1 Updated by Luis Lavena over 2 years ago

  • Assignee changed from Eric Hodel to Luis Lavena

#2 Updated by Usaku NAKAMURA over 2 years ago

  • Target version changed from 2.0.0 to 1.9.3

This problem is also imported to ruby19_3 branch.

#3 Updated by Luis Lavena over 2 years ago

  • Status changed from Assigned to Closed
  • % Done changed from 0 to 100

This issue was solved with changeset r32804.
Usaku, thank you for reporting this issue.
Your contribution to Ruby is greatly appreciated.
May Ruby be with you.


Correct RubyGems bin check on Windows. Bug #5111

#4 Updated by Luis Lavena over 2 years ago

  • Status changed from Closed to Assigned
  • Assignee changed from Luis Lavena to Usaku NAKAMURA

Mr. NAKAMURA,

I've committed a fix for this, can you check out trunk?

If it works, will backport to ruby19_3

Thank you.

#5 Updated by Usaku NAKAMURA over 2 years ago

  • Assignee changed from Usaku NAKAMURA to Luis Lavena

It seems OK. Please backport it.
Thank you, Luis!

#6 Updated by Luis Lavena over 2 years ago

  • Status changed from Assigned to Closed

Usaku NAKAMURA wrote:

It seems OK. Please backport it.

Backported to ruby19_3 branch in r32850

Closing this.

Thank you!

Also available in: Atom PDF