Project

General

Profile

Bug #6573

Webrick test failures

Added by Anonymous over 8 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Target version:
ruby -v:
ruby 1.9.3p194 (2012-04-20 revision 35410) [x86_64-linux]
Backport:
[ruby-core:45563]

Description

Hi,
I'm randomly getting test failures for WEBrick with Ruby 1.9.3. The problem seems to be that WEBrick hangs during some test suite executions (I think it may be improperly shut down after previous tests). These are the failures I'm getting (running Fedora 17 x86_64):

50) Failure:
test_cgi(TestWEBrickCGI) [/builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/test_cgi.rb:34]:
webrick log start:
[2012-06-11 10:06:35] INFO WEBrick 1.3.1
[2012-06-11 10:06:35] INFO ruby 1.9.3 (2012-04-20) [x86_64-linux]
[2012-06-11 10:06:35] INFO WEBrick::HTTPServer#start: pid=15944 port=40082
[2012-06-11 10:06:35] ERROR CGIHandler: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi exit with 127
[2012-06-11 10:06:35] ERROR Premature end of script headers: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi

webrick log end.
<"/webrick.cgi"> expected but was
<"<!DOCTYPE HTML PUBLIC \"-//W3C//DTD HTML 4.0//EN\">\n\n Internal Server Error\n \n Internal Server Error\n Premature end of script headers: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi\n \n \n WEBrick/1.3.1 (Ruby/1.9.3/2012-04-20) OpenSSL/1.0.1c at\n 127.0.0.1:40082\n \n \n\n">.
51) Failure:
test_script_disclosure(WEBrick::TestFileHandler) [/builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/test_filehandler.rb:265]:
webrick log start:
[2012-06-11 10:06:49] INFO WEBrick 1.3.1
[2012-06-11 10:06:49] INFO ruby 1.9.3 (2012-04-20) [x86_64-linux]
[2012-06-11 10:06:49] INFO WEBrick::HTTPServer#start: pid=15944 port=34515
[2012-06-11 10:06:49] ERROR CGIHandler: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi exit with 127
[2012-06-11 10:06:49] ERROR Premature end of script headers: /builddir/build/BUILD/ruby-1.9.3-p194/test/webrick/webrick.cgi
webrick log end.
<"200"> expected but was
<"500">.

Here is the full build log from Fedora's Koji: http://koji.fedoraproject.org/koji/getfile?taskID=4148723&name=build.log

Is anyone experiencing the same failures
Thanks!


Files

Also available in: Atom PDF